Gpab.

Flexwerkers

Ben jij opzoek naar flexibele arbeidskrachten voor een langere periode? Dan zijn de flexwerkers van Game-plan de oplossing voor jou!

Flexwerkers via Gpab.

Bij Game-plan werken wij met een grote poule van enthousiaste professionals. Deze flex professionals nemen zelf diensten aan via de poule-beheerder. Jij als bedrijf geeft ons de gewenste diensten door en wij zetten deze uit in onze poule van vrije werkers. Werken met een poule van flexwerkers  is ideaal bij seizoensgebonden werkzaamheden of werkzaamheden die onvoorspelbaar zijn. Daardoor is er niet altijd werk voor iemand.

Niels Hendrikx
Direct de mogelijkheden bespreken?
Niels Hendrikx

Opzoek naar personeel?

Plaats je vacature dan op Gpab. en vind geschikte kandidaten.

Wachten momenteel op een leuke baan.

Wij ondersteunen je bij het procres

Nadat jij jouw vacature geplaatst hebt bij Game-plan gaan wij opzoek naar passende vrije werkers voor jouw opdracht. Wij helpen jou met het invullen van openstaande vavatures.

Wij helpen jou bij de administratie

Zodra er vrije werkers beschikbaar zijn voor jouw poule dan laten wij dit weten. Jij geeft elke periode aan hoeveel vrije werkers je nodig hebt en met welke kwaliteiten. Wij regelen de vrije werkers en de verdere administratie

Plaats een vacature
Gpab.

Gekwalificeerde professionals

Tijdens het kennismakingsgesprek tussen Gpab. en jouw bedrijf komen brengen wij samen jouw wensen in beeld. We stellen een profiel op gebaseerd op kwaliteiten, ervaring en certificaten. Wij gaan opzoek naar de vrije werkers die aan het gewenste profiel voldoen. Zo ben jij er van verzekerd dat de flex professionals voldoen aan jouw wensen.

Diensten

Benieuwd waar Gpab. jou als bedrijf nog meer bij kan helpen?