Gpab.

Over Gpab.

Maak kennis met Gpab. Een team vol specialisten.

Even voorstellen.

Wij zijn Gpab. Een dynamisch en sociaal bedrijf dat zich richt op een veranderende arbeidsmarkt. We geloven in onze talenten én in het vrije werken. Door onze persoonlijke aanpak, expertise en jarenlange ervaring onderhouden wij een duurzaam netwerk van flex professionals en werkaanbieders die opereren in markten zoals horeca, logistiek, techniek en ict. Iedereen is uniek. Daarom maken wij voor al onze vrije werkers en werkaanbieders een plan op maat. Daarnaast ontzorgen we zoveel mogelijk bij de administratieve last en begeleiden wij zelf de vrije werkers. Zo kan iedereen zich focussen op daar waar ze goed in zijn en plezier aan beleven. Wij doen de rest.

Gpab.

Samen de focus op jouw carrière

Bij Gpab. begrijpen we maar al te goed hoe lastig het kan zijn om alle ballen hoog te houden. Een goed plan voor je toekomst, financiële zekerheden en voldoende uitdaging vinden in je werk. Het is nogal wat. Geen zorgen, wij zijn er om je te ondersteunen!

Onze missie

Wij van Game-plan arbeidsbemiddeling willen een verschil maken op de lokale arbeidsmarkt door meer flexibiliteit en duurzaamheid aan te bieden.

Waar wij jou graag bij helpen

Vrijwerker

Wil je samen met ons aan de slag voor jouw carrière? Op zoek naar meer flexibiliteit, regie en hogere vergoedingen als vrije werker?

Meer informatie

Werkaanbieder

Ben je op zoek naar flexibele toptalenten die perfect passen bij jouw bedrijf, en dat allemaal tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden?

Meer informatie