fbpx
Gpab.

Werkaanbieder

Waarom zou je vrije werkers inhuren? Het is snel, eenvoudig en goedkoper in vergelijk met vast personeel, zzp’ers en reguliere uitzendkrachten.

  • Minder kosten
  • Grote mate van flexibiliteit
  • Gemotiveerde kandidaten
  • Gpab. ontzorgt en ondersteunt

Wat zijn de voordelen?

Voor een werkaanbieder levert het inhuren van vrije werkers veel op. Het biedt flexibiliteit, kostenbesparing en snelle toegang tot gemotiveerde en gespecialiseerde kandidaten. Wij hebben alle voordelen op een rijtje gezet:

Wachten op een leuke baan!

Grote mate van flexibiliteit

Met vrije werkers kunnen werkaanbieders snel inspelen op veranderende behoeften binnen het bedrijf. Omdat vrije werkers vaak op projectbasis worden ingehuurd, kunnen werkaanbieders hun personeelsbestand gemakkelijk aanpassen aan piekmomenten of specifieke projecten, zonder zich zorgen te hoeven maken over langdurige contracten of personeelsverplichtingen. Op- en afschalen is heel makkelijk.

Kostenbesparing

Het inhuren van vrije werkers levert bijna altijd een kostenbesparing op. Als werkaanbieder betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren of het voltooide project. Dit kan voordeliger zijn dan het aannemen van fulltime personeel, waarbij werkgevers te maken krijgen met extra kosten zoals salaris, verzekeringen, door betalen bij ziekte en andere arbeidsvoorwaarden.

Toegang tot gemotiveerde specialisten

Vrije werkers hebben vaak gespecialiseerde vaardigheden en kunnen de gewenste expertise bieden binnen een organisatie. Werkaanbieders profiteren van deze expertise zonder de kosten en verplichtingen van het trainen en duurzaam ontwikkelen van hun personeel.

Snelle inzetbaarheid

Een vrije werker is vaak direct beschikbaar, waardoor werkaanbieders snel kunnen reageren op dringende behoeften of projectdeadlines. Dit kan vooral nuttig zijn in sectoren waar flexibiliteit en snelheid van essentieel belang zijn, zoals marketing, seizoenswerk, IT en eventplanning.

Afspraak maken

Waarom Gpab.?

Wat zijn de administratieve voordelen?

Minimalisering van administratieve lasten

Omdat de vrije werkers via Gpab. worden ingehuurd, vermindert de administratieve last van de werkaanbieder die gepaard gaan met het aannemen en beheren van personeel. Gpab zorgt voor zaken als contractbeheer, facturatie en belastingaangifte, waardoor werkaanbieders zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Gbap. ontzorgt

Het team van Game-Plan arbeidsbemiddeling leert de professional altijd eerst goed kennen voordat wij ze voorstellen aan werkaanbieders. Op deze manier weten we zeker dat we de juiste match kunnen maken met een opdrachtgever. Samen stellen we duidelijke werkafspraken op, waarbij wij zorgen voor structuur en zekerheid. Onze inzet blijft niet beperkt tot arbeidsbemiddeling; we begeleiden onze professionals ook in hun verdere ontwikkeling. Denk daarbij aan opleidingen en het behalen van certificaten.

Maak een afspraak