Gpab.

Flexloyaal

  • Voor lange termijn een vaste flexwerker
  • Een vast gezicht voor jou en jouw klanten
  • Minder risico's en administratieve last
  • Gemotiveerde kandidaten

Flexloyaal van Gpab.

Een vrije werker die Flexloyaal werkt, committeert zich voor langere tijd aan jou en jouw bedrijf. Na een bepaalde periode willen deze vrije werkers meestal graag in dienst bij de werkaanbieder. Binnen het flexloyaal werken wij niet met een poule aan vrije werkers maar met een vast gezicht. Deze vrije werker verricht alleen werkzaamheden voor jouw bedrijf en houdt zo dus zijn focus op jouw bedrijf. Na een bepaalde periode heb jij de kans om deze vrije werker in dienst te nemen voor de werkzaamheden die de vrije werker verricht op flexloyaal basis.

Niels Hendrikx
Direct de mogelijkheden bespreken?
Niels Hendrikx

Waarom Flexloyaal

Flexloyaal biedt verschillende voordelen voor zowel werkgevers als werknemers.

Duurzamen inzetbaarheid

Wanneer je een iemand zoekt voor lange termijn zoekt is flexloyaal ideaal. Wij van Gpab. gaan opzoek naar een geschikte vrije werker die we aan jouw bedrijf voorstellen.

Flexibiliteit

Wanneer een vrije werker toch niet past binnen jouw organisatie of de functie wordt overbodig is er de mogelijkheid om in goed overleg met de vrije werkers en Gpab. afscheid te nemen van de vrije werker. Zo zit je nergens definitief aan vast.

Minder risico's en administratieve last

Met het inhuren van flexloyaal vrije werkers nemen je risico's af. Je kunt direct afschalen als dat nodig is. Daarnaast nemen de administratieve lasten voor jou af. Je tekent eenmalig een overeenkomst en keurt elke week een urenbriefje goed. en dat is het. Je ontvangt wekelijks een factuur van ons.

Proeftijd en potentiƫle vaste aanstelling

Flexloyaal werken kan je ook zien als een proeftijd. Wanneer de vrije werker in de eerste maanden niet overtuigd kan je afscheid nemen. Als de vrije werker wel overtuigd dan kan je de flexloyaal werker op korte temijn in dienst nemen

Vacature plaatsen

Onze diensten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.