Gpab.
2 min. leestijd

Nieuw kantoor voor Gpab. in Gorinchem

Nieuw kantoor in Gorinchem

Sinds januari heeft Game-plan zijn intrek genomen in een nieuw kantoor gevestigd in de Jacob kazerne, ook wel bekend als het Tuighuis. Maar wist je dat ons kantoor is gevestigd in een eeuwenoud wapenarsenaal met een rijke geschiedenis? Hier zijn enkele interessante feiten:
17e-eeuwse Pracht: Het Tuighuis dateert uit 1752 en diende als opslagplaats voor wapens en militair materieel. Zijn architectuur weerspiegelt nog steeds de charme van die tijd.
Strategische Ligging: Gelegen nabij de vestingwerken speelde het een cruciale rol in de verdediging van Gorinchem tijdens oorlogstijden.
Restauraties en Modernisering: Door de jaren heen heeft het Tuighuis verschillende restauraties ondergaan, waarbij het zijn historische karakter behield. Tijdens een van deze renovaties zijn kantoren gerealiseerd op de benedenverdiepingen.
Culturele Bijdrage: Tegenwoordig draagt het Tuighuis bij aan de lokale geschiedenis en de culturele identiteit van Gorinchem, als herinnering aan een tijdperk van vestingsteden en regionale defensie.

Maar dat is niet alles! Onlangs hebben we belangrijke updates aangebracht in ons kantoor om de functionaliteit te verbeteren en de uitstraling te verfraaien. Afgelopen vrijdag werden de laatste hand gelegd aan deze renovatie. We zijn verheugd om de nieuwe wandbekleding te onthullen die onze werkplek een nieuwe uitstraling geeft.